Vanliga frågor

Här besvarar vi de vanligaste frågorna vi får in till Teamed.
Har du frågor som inte finns besvarade här hör gärna av er till oss på info@teamed.se

Hur avbokar jag min tid?

När du bokade din tid fick du inloggningsuppgifter till din mailadress som du angav. Genom att logga in med dessa på vår bokningsportal www.timecenter.se kan du omboka eller avboka din tid. Glöm inte att du måste omboka eller avboka din tid 18 timmar före utsatt tid. Kommer du inte åt din inloggning maila den terapeut du bokat din tid hos. Mailadresser hittar du under fliken om oss.

Gäller frikort på Teamed?

Frikort via landstinget gäller endast hos Fysioterapeut, inga andra behandlingar på Teamed.

Ska jag gå till en Naprapat eller Fysioterapeut på Teamed med mitt besvär?

Fysioterapeuterna på Teamed jobbar framför allt med rehabilitering av skador i gymmet med återträning. En fysioterapeut passar bättre om du behöver hjälp med träning och återuppbyggnad. Behöver du hjälp med besvär som kräver behandling passar det bättre med Naprapat. Behöver du både hjälp med behandling och träning kan du boka din första tid hos Naprapat som sedan kan bedöma om du behöver hjälp med din träning hos en fysioterapeut.

Presentkort?

På Teamed säljer vi presentkort. Du väljer själv vilket belopp du vill ha på ditt presentkort. Presentkortet kan användas till Teameds alla olika tjänster eller produkter. Giltighetstiden för presentkorten är 1 år från inköpsdatum. Bor du på annan ort och vill köpa ett presentkort till någon som bor i Sundsvall? Hör av dig till oss på info@teamed.se för en lösning.

Hur kommer jag lättast i kontakt med en terapeut på Teamed?

Alla terapeuter är till största delen av dagen upptagna med kunder, därför har vi svårt att svara i telefon. Lättast är att du mailar den terapeut du vill komma i kontakt med och så fort vi har möjlighet svarar vi eller ringer upp.

Vilken tid på dagen är det lättast att nå oss på telefon?

Mellan 08.00-08.15 och 16.00-16.45. Telefon: 060-744 00 00

Hur kan jag betala mitt besök på Teamed?

Som privatperson kan du betala med kontokort eller swish, vi är kontantfria. Företagskunder faktureras vid önskemål efter utförd kreditprövning.

Kan jag gå till Teamed även om jag inte har besvär?

Självklart kan du komma till oss och få en massagebehandling som syftar till att fortsätta må bra eller bara för att slappna av från din dagliga stress.
Du kan även boka en naprapattid för att screena dig i syfte att finna eventuella svagheter som hindrar dig i att utvecklas som idrottare/motionär.

Hur skyddas mina personuppgifter?

Teamed har säkrat sin hantering av dina personuppgifter enligt GDPR

Teamed GDPR