Referenser

Vi på Teamed i Sundsvall har arbetat sedan 2002 och är en engagerad och välutbildad grupp inom flera professioner för att lättare kunna hjälpa just dig.

PROFESSIONER
Naprapater, Massörer, Fysioterapeuter (fd Sjukgymnaster), Friskvårdskonsult, Hälsoutvecklare

TJÄNSTER
Friskvård, kostrådgivning, hälsoprofilbedömning, hälsovägledning, idrottsskadebedömning, fysioterapi/sjukgymnastik, rehabilitering, klassisk massage, taktilmassage, akupunktur, dry needling

 • Merlene Ottey, Friidrott

  Trefaldig världsmästare, trefaldig OS-silvermedaljör. Fjärde bästa tiden på 100m genom alla tider. Tredje bästa tiden på 200m genom alla tider.

  ”Last year I had the pleasure to work with Teamed and Anders Schroder when I competed in the Athletic Meeting in Sundsvall. I was having terriblepain and stiffness in my back, which caused tightness in my hamstrings. With just one visit with Mr Schroder, he adjusted my back and released the tension from my hamstring. I was not only able to compete, but also won my race. I had no further problems the rest of the season. Thank you very much to Teamed and Mr Schroder.”


 • Stefan Tärnhuvud, Friidrott

  Tvåfaldig svensk mästare på 100 m och 60 m. Tvåfaldig segrare på Finnkampen. Årets manlige idrottare på Idrottsgalan 2010. EM-deltagare 2006. Sveriges 13 snabbaste man genom tiderna.

  ”Sedan jag började mitt samarbete med Teamed 2006 har jag kunnat vara säker på att få komplett service för min kropp, oavsett vad det gäller. I min idrott ställs stora krav på kroppen och tack vare hård träning och noggrann uppföljning av mina vänner på Teamed har jag kunnat prestera på en hög nivå. Små krämpor och besvär har kunnat behandlas utan att de utvecklas till stora skador, tack vare deras noggrannhet och iver att kunna hjälpa till. Deras vilja att stötta mig och deras lojalitet gör att vi haft kontakt nästan alla tider på dygnet och jag har kunnat få hjälp med extremt kort varsel. Det är vad jag kallar bra kundservice. Teameds samlade kompetens har varit en mycket stor anledning till varför jag har kommit dit jag är idag, och tack vare dem har jag mycket goda förutsättningar att komma ännu längre.”


 • Christel Lingh, Body Fitness

  1:a Kval till Svenska mästerskapen Athletic Fitness 2002. 1:a Svenska mästerskapen Athletic Fitness 2002. 1:a Svenska mästerskapen Bodyfitness 2003. 1:a Svenska mästerskapen Bodyfitness 2005. 1:a Nordiska mästerskapen Bodyfitness 2005. 1:a Svenska mästerskapen Bodyfitness 2007. 1:a Grand Prix Bodyfitness 2007. 6:a Europa Mästerskapen 2007.

  ”Efter en skada 2005 hade jag turen att komma i kontakt med Teamed Sundsvall. Det professionella mottagande jag då möttes av ledde fram till ett ovärderligt samarbete för mig. Att gå till detta kompetenta team och få behandling är för mig trygghet! Jag har fått värdefulla tips och råd i min träning för att undvika skador genom åren. Tack vare Teamed Sundsvall har jag alltid fått rätt behandling i rätt tid, och på så sätt inte ådragit mig större skador. Detta har för mig som elitidrottare inneburit att jag lyckats minimera mina skador och ständigt kunnat utvecklas.”


 • Fredrik Svensson, Styrkelyft

  Före detta världsrekordsinnehavare i bänkpress. Tre SM-guld i styrkelyft. Två SM-guld i bänkpress. VM-guld i bänkpress på styrkelyfts-VM.

  ”Jag vill tacka Teamed och framförallt Anders Schröder för ett fint samarbete genom åren. Tack vare Teameds proffsighet och kunnighet har jag hållit mig fri från allvarliga skador och när jag haft skador har dom åtgärdas på bästa sätt och jag har kunnat fortsätta mitt tävlande på absolut elitnivå. Ett stort tack!”


 • Markus Hirvonen, Bänkpress

  Tiofaldig svensk mästare och dubbel världsmästare i bänkpress.

  ”Jag har de senaste sex åren haft ett nära samarbete med Teamed i Sundsvall. Under denna tid har jag erhållit både värdefull konsultation och professionell behandling för mina skador som uppkommit genom hård träning. Det har rört sig om allt ifrån lättare sträckningar till allvarliga muskelbristningar. Oavsett typ av skada har jag alltid fått hjälp både snabbt efter skadetillfället samt under rehabiliteringen, vilket har haft en mycket stor betydelse för min fortsatta karriär som elitidrottare. Personalen på Teamed har mycket hög kompetens och ett genuint intresse som sträcker sig långt utanför ramarna för vad man kan förvänta sig av ett företag inom denna bransch. Jag kan varmt rekommendera Teamed till alla som behöver hjälp med skador och krämpor oavsett vilka hälsoproblem man har.”


 • John Pasanen, Starkeman

  1:a Sveriges starkaste man -105kg. 1:a SM Individuell dragkamp, tungvikt. 3:a World´s natural strongest man.

  ”Teamed har varit och är räddningen för mig i min sport och privat. De har den enda verkligen fungerande behandlingen jag har fått under mina verksamma år, inte så många år ännu, och med deras hjälp lär det bli fler. Teamed har erbjudit otroligt flexibla å kreativa lösningar i både förebyggande och mer akuta ärenden. Teamed är också den enda, i mina ögon, kvalificerade ”fältnaprapat” jag någonsin fått uppleva under mina tävlingar utomlands och inrikes. Bland det bästa med Teamed jämfört med andra vårdinrättningar är deras otroligt positiva inställning till mig och mitt val av idrott.”


 • Håkan Andersson, Sprinttränare, Sundsvalls FI

  Håkan Andersson är tränare åt senaste årens svenska mästare ,Tom Kling Baptiste, Johan Wissman, Stefan Tärnhuvud och har i många år varit landslagstränare i svenska landslaget. Håkan var i många år personlig tränare åt svenske rekordhordhållaren Peter Karlsson 100m 9,98w/10,18 samt Sveriges främste 200m löpare under 1990-talet Torbjörn Eriksson 200m 20,58.

  Håkan har arbetat som tränare och rådgivare åt flera andra idrottare ingående i Sveriges Olympiska Kommitténs talang och topprogram, nämnas kan Sundsvalls Anna-Karin Kammerling. Håkan har också haft uppdrag inom Svenska Fotbollslandslaget, Svenska Kanotlandslaget, Svenska Skridskolandslaget, Svenska Simlandslaget, Bolton Wounders Football Club, GIF Sundsvall, IF Brommapojkarna, Örebro Fotboll, Sundsvall Dragons Basket för att nämna några.

  “Jag har i Teamed funnit den perfekta kliniken för de elitidrottare jag arbetar med.
  Teameds kompetenta terapeuter ställer alltid snabba och korrekta diagnoser, något som är mycket viktigt för mig som tränare. Vid de tillfällen idrottare trots allehanda förebyggande åtgärder har blivit skadade har Teamed tagit en mycket aktiva roll när det gäller behandling och rehabilitering”.


 • Jörgen Edin, Simning, Sportchef Sundsvalls Simsällskap

  Simtränare sedan 1991. Har haft möjlighet att träna världs simmare som Anna-Karin Kammerling och Lars Frölander, Hanna Westrin, Sandra Jacobson, Rebecca Ejdervik, Cecilia Rasmusson. Den enda Svenska simtränare som varit med på Universiaden (Brisbane 2001). Varit med i Ungdoms- junior- och seniorlandslag som tränare.

  ”Som sportchef är man beroende av friska och högpresterande idrottare. Vi har under många år haft stor hjälp av Teameds kompetens som ser till att våra simmare kan träna fullt ut och hjälper dom att nå sina mål på träning och tävling. Teamed tar sig tid att förklara och utbilda när problem uppstår så vi själv kan fortsätta med egna åtgärder som förhindrar upprepade skador. Vi kan rekommendera Teamed som idrottskademottagning och dom är ett självklart val för vår förening.”


 • Johannes Skagius, Simning

  3x Nordisk Ungdomsmästare
  Ungdoms-OS 1x Guld
  10x JSM-guld
  1x JEM-guld (2013)
  2x JEM-silver (2012, 2013)
  2x JEM-brons (2012, 2013)
  3ggr Årets manlige juniorsimmare (2011-2013)
  7 plats på långbane-VM (2013)
  4 plats på kortbane-EM (2013)
  2st semifinaler på kortbane-VM (2014)
  5 plats på Långbane-EM (2016)
  6 plats på Långbane-EM (2016)
  13x SM guld

  Svensk Rekordhållare100m Bröstsim långbana 1:00,85
  100m Bröstsim kortbana
  Svenskmästare 50m bröstsim kortbana (2012-2015)
  Svenskmästare 100m bröstsim kortbana (2012-2015)
  Svenskmästare 200m bröstsim kortbana (2012)
  Svenskmästare 50m bröstsim långbana (2015)

  Nordisk Rekordhållare

  50m bröstsim långbana 27,16

  Jag kom i kontakt med Teamed i började år 2011 jag hade kvalat in till Europeiska ungdoms OS som skulle gå under sommaren. Men min vår var långt ifrån problem fri, utan jag var sjuk väldigt mycket under det första kvartalet. Jag och min tränare började då undersöka varför jag blev sjuk och tillslut gick jag till Teamed som hjälpte mig med kosten. Efter en kostregistrering kunde vi se att jag saknade ungefär 500-1000kcal/dag. Efter lite förändringar i kosten så höll jag mig frisk och kunde träna hårt mot mitt mål som slutade i en guldmedalj. Sedan dess har jag regelbundet gått till Teamed för att bibehålla min fysiska kapacitet och underhålla kroppens funktion och jag är alltid lika nöjd med den hjälp jag får.


 • Johan Lilja, Friidrott

  Jag vill skicka ett stort tack till Teamed med Anders Schröder i spetsen för sitt engagemang i både fram-och motgång!
  Mitt namn är Johan Lilja och jag är en elitidrottande läkarstudent vid Umeå universitet. Jag kommer ursprungligen från Sundsvall där jag efter nästa sommar kommer att avlägga den kliniska delen ut av utbildningen.

  Jag är kort och gott en sprinter med fokus på 200 meter. Tidigare vid skadebekymmer så har hjälpen funnits nära till hands i form av den breda kompetensen hos Teamed. Den här säsongen -16 har för mig präglats av en långdragen lårkänning, men som jag och min tränare,till lika pappa, i samråd med Teameds samlade kompetens lyckades jobba bort. Därmed kunde jag delta i sommarsäsongens avlutande senior-SM över 200 meter, där jag avancerade till final och slutade på sjunde plats.

  Nu såhär i efterhand med facit i hand, så kan jag inte vara annat än nöjd. Den viktigaste parametern för att nå framgång är att kroppen mår bra! Att vara skadefri är fundamentalt, en förutsättning för en kontinuerlig och oavbruten träningsprogression. Tack vare Teamed kan jag nu blicka framåt mot kommande säsong och junior EM som står för dörren, där jag ska vara på pallen. Jag kliver nu in i en tuff grundträning med det bästa stödet och förutsättningen för att hålla mig skadefri. Följaktligen väntar mig en ljus framtid i min elitsatsning mot toppen. Tack än en gång Teamed i Sundsvall!


 • Stefan Andersson, Simning

  Hemsida

  Flerfaldig svensk mästare i Masterssimning
  Svenskt rekord på 1500 fritt, H45
  Nordiskt rekord på 800 fritt, H45
  Svensk mästare i Öppet vattensimning Mastersklass
  Vinnare av Vidösternsimmet 2016 – Sveriges längsta simlopp över 21 km

  Det jag uppskattar särskilt med Teamed är deras förmåga att snabbt sätta sig in i de problem som jag som idrottare utsätts för när jag belastar min kropp för att nå topprestationer. På Teamed finns ett brett kunnande med hög kompetens i samtliga yrkesroller, Naprapater, Fysioterapeuter och Massörer har alla samma focus som mig, att förbereda mig på bästa sätt att nå mina mål. På Teamed möts man alltid positivt och välkomnande. Efter en behandling på Teamed går man stärkt och energifylld därifrån. Jag rekommenderar varmt Teamed till andra som söker professionellt stöd.