Fysioterapi på Teamed

Fysioterapeuterna på Teamed hjälper dig med bedömning, behandling och rehabilitering av både akuta skador och mer långvariga smärttillstånd.

På grund av hög efterfrågan har vi fysioterapeuter på Teamed tyvärr begränsade möjligheter att ta in nybesök för närvarande. Se om det finns tider som passar dig, annars kan ni göra en bokningsförfrågan.

Boka

FÖR VEM?

För dig som vill få hjälp med att finna orsaken bakom dina besvär och därefter få individuellt och specifikt anpassad behandling samt återträning av bakomliggande orsaker för att minska symtom, öka funktion och undvika återkommande besvär.

HUR GÖR VI?

Vid första besöket görs en undersökning som ligger till grund för behandlingen. Vi arbetar utifrån ett aktivt rehabiliterande synsätt, vilket innebär att individen själv får ta mycket eget ansvar i sin rehabilitering. Individanpassad träning utgör en stor del. Denna kan utföras som hemträning eller under handledning i Teameds träningslokaler. All rehabilitering sker med kompetens inom bland annat idrottsmedicin och ortopedisk medicin.

HUR LÅNG TID TAR DET?

En vanlig konsultation tar upp till 40 minuter.


På grund av hög efterfrågan har vi fysioterapeuter på Teamed tyvärr begränsade möjligheter att ta in nybesök för närvarande. I den mån vi får lediga tider kan vi kontakta dig som gjort en bokningsförfrågan.

För en snabbare handläggning, och för att vi lättare ska kunna ta kontakt med dig som önskar boka tid, ber vi dig fylla i formuläret nedan med kontaktuppgifter och en kortare beskrivning av dina besvär.

Vi strävar efter att kunna hjälpa alla som önskar det, men har inte möjlighet att kontakta alla i nuläget. Hoppas att ni har överseende med detta.

Kontaktuppgifter


Beskrivning av skada/besvärElin Stenberg
Legitimerad fysioterapeut
060 – 744 00 02
elin.stenberg@teamed.se

Edvard Bengtson
Legitimerad fysioterapeut
060 – 744 00 06
edvard.bengtson@teamed.se