Fysioterapi på Teamed

Fysioterapeuterna på Teamed hjälper dig med bedömning, behandling och rehabilitering av både akuta skador och mer långvariga smärttillstånd.

På grund av hög efterfrågan har vi periodvis få, eller inga, tider för bokning av nya patienter. Klicka vidare på länken nedan för att se om det finns tider som passar dig just nu. Om inte, kan ni göra en bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret längst ner på sidan. Vi tar då kontakt med dig så fort vi fått ett återbud eller det öppnar upp sig på annat sätt i kalendern. Är du under pågående behandling kan du ringa eller skicka mail till respektive fysioterapeut för hjälp med ändring av befintliga bokningar. Vi strävar efter att kunna hjälpa alla som önskar boka tid hos oss. Vi hoppas att ni har överseende med att det ibland kan vara svårt att möta efterfrågan. 

Boka

FÖR VEM?

För dig som vill få hjälp med att finna orsaken bakom dina besvär och därefter få individuellt och specifikt anpassad behandling samt återträning av bakomliggande orsaker för att minska symtom, öka funktion och undvika återkommande besvär.

HUR GÖR VI?

Vid första besöket görs en undersökning som ligger till grund för behandlingen. Vi arbetar utifrån ett aktivt rehabiliterande synsätt, vilket innebär att individen själv får ta mycket eget ansvar i sin rehabilitering. Individanpassad träning utgör en stor del. Denna kan utföras som hemträning eller under handledning i Teameds träningslokaler. All rehabilitering sker med kompetens inom bland annat idrottsmedicin och ortopedisk medicin.

HUR LÅNG TID TAR DET?

En vanlig konsultation tar upp till 40 minuter.


 

Kontaktuppgifter


Beskrivning av skada/besvärElin Stenberg
Legitimerad fysioterapeut
060 – 744 00 02
elin.stenberg@teamed.se

Edvard Bengtson
Legitimerad fysioterapeut
060 – 744 00 06
edvard.bengtson@teamed.se