Livsstilsplan

Känner du dig stressad och energilös? Vi hjälper dig hitta verktygen till att sköta om kroppen du bor i och att unna dig det din kropp behöver för att må bra.

Boka

FÖR VEM?

Vi hjälper dig till en bättre fysisk och mental hälsa genom att fastställa ditt behov. Detta gör vi genom att se över vanor, beteenden och mönster i livsstilen. Vi sätter rimliga mål, fokuserar på vad som är viktigast just nu och skapar en handlingsplan för en bestående livsstilsändring som ger högre livskvalitet, ork och energi till vardagen.

HUR GÖR VI?

Vid ett första möte kartläggs vanor och beteenden tillsammans med någon av Teameds Hälsoutvecklare. Vi tittar på tidigare erfarenheter av förändringar. En målbild och en uppnåelig, genomförbar och rimlig handlingsplan, tas fram. Vid behov planeras uppföljningsträffar in. Uppföljningen genomförs för att upprätthålla motivationen till förändringar. Målet och handlingsplanen modifieras under vågen når det behövs. Privata möten för livsstilsplaner sker i Teameds lokaler. Vid förfrågan kan det även ske hos kunden.

HUR LÅNG TID TAR DET?

Ett besök tar 30 eller 60 minuter.

Katarina Holgersson
Hälsoutvecklare, massör, kostrådgivare
060 – 744 00 04
katarina.holgersson@teamed.se