Naprapati

Naprapaten hittar och behandlar smärta som uppstår när samspelet mellan muskler, leder och nervsystem inte fungerar optimalt.

Boka

FÖR VEM?

Naprapati lämpar sig för dig som har smärta eller besvär i muskler och leder. En naprapat arbetar både med akuta och långvariga besvär i rörelseapparaten. Naprapaten behandlar alltifrån elitidrottare till yrkesverksamma, såväl äldre som yngre människor. Hos en naprapat kan du få hjälp med olika smärttillstånd och diagnoser som till exempel spänningshuvudvärk, ryggskott, muskelbristningar, tennisarmbåge och idrottsrelaterade besvär.

HUR GÖR VI?

En naprapatisk behandling börjar med ett samtal och en undersökning för att fastställa de problem som ska behandlas. En naprapat arbetar främst med sina händer och kombinerar på ett effektivt sätt olika manuella behandlingstekniker. Oftast kombineras ledspecifika behandlingstekniker som manipulation och mobilisering med mjukdelsbehandling som massage, bindvävstekniker och stretching. Naprapaten kan även ge dig information om orsaken till din smärta.

HUR LÅNG TID TAR DET?

En behandling tar upp till 40 minuter.

Anders Schröder
VD, legitimerad naprapat
060 – 744 00 07
anders.schroder@teamed.se

Lina Nilsson
Legitimerad naprapat
060 – 744 00 05
lina.nilsson@teamed.se

Daniel Yng
Naprapat
060 – 744 00 08
daniel.yng@teamed.se

Vakant
Legitimerad Naprapat
060 – 744 00 00
sundsvall@teamed.se