Yoga kurser hösten 2023

Höststart V. 38
Yin yoga passar dig som är trött på att kroppen känns stel och begränsar dig att göra det du vill. För dig som vill reducera spänningar och stress i kroppen

Upplever du att vissa rörelser begränsas av stelhet i kroppen? Att du har svårt att göra vissa rörelser som tidigare inte varit något problem? En vanlig orsak till detta är att våra leder, muskler och bindväv inte rör sig lika bra som de en gång gjorde.

Vi har av någon anledning slutat att göra vissa saker för att de antingen gör ont eller att vårt liv ändras så vi inte utsätter kroppen för lika många olika rörelser längre. I Yin yogan kan vi hjälpa kroppen att hitta tillbaka i den rörlighet du strävar efter genom att stretcha långsamt i olika positioner.

FÖR VEM?
För dig som är trött på att kroppen känns stel och begränsar dig att göra det du vill. För dig som längtar efter ett sätt att sakta ner men meditation eller mindfulness känns för lugnt. För dig som vill reducera spänningar och stress i kroppen. Ingen är för stel för Yin Yoga.

HUR GÖR VI?
Vi träffas 8 tillfällen under 8 veckor. Varje tillfälle är cirka 60 minuter. Under dessa 60 minuter stretchar vi i olika positioner.

Kursen hålls i Teameds lokaler på Torggatan 9.

KURSSTART
Onsdag 20/9 kl. 17.00-18.00

Torsdag 21/9 kl. 7.00-8.00

Fredag 22/9 kl 11.15-12.15

Kursledare Jenny

Du kan enkelt boka din plats via vår bokningsportal eller via telefon, 060 744 00 00, våra telefontider vardagar mellan 8.00-17.00.

För frågor gällande kursstarter och innehåll maila oss gärna på Yoga@teamed.se