Grabbyoga – 18 feb 2021

Upplever du att vissa rörelser begränsas av stelhet i kroppen? Att du har svårt att göra vissa rörelser som tidigare inte varit något problem? En vanlig orsak till detta är att våra leder, muskler och bindväv inte rör sig lika bra som de en gång gjorde. Vi har av någon anledning slutat att göra vissa saker för att de antingen gör ont eller att vårt liv ändras sa? vi inte utsätter kroppen för lika många olika rörelser längre. I Yin yogan kan vi hjälpa kroppen att hitta tillbaka till den rörlighet du strävar efter genom att stretcha långsamt i olika positioner.

Kursledare

Kursstart

Pris

För vem?

Grabb Yoga är för dig som är kille. För dig som är trött på att kroppen begränsar dig att göra det du vill. Förbättra golfsvingen, smashen i padel eller djupet i benböj eller något annat du är irriterad på som kroppen inte längre vill göra?
För dig som är mer bekväm att göra det i en grupp med bara killar och för dig som hellre stretchar till akustisk rockmusik än ”delfinmusik”. Ingen är för stel för Yin Yoga.

Hur gör vi?

Vi träffas 10 tillfällen under 10 veckor. Varje tillfälle är cirka 60 minuter. Under dessa 60 minuter stretchar vi i olika positioner. Kursen hålls i Teameds lokaler på Torggatan 9.

Kursledare

Lina Nilsson, utbildad Yin yoga instruktör och Legitimerad Naprapat.

Bra att veta

– Inga förkunskaper krävs.
– Kom i oömma kläder som inte begränsar din rörlighet.
– Kursstart torsdag 18 februari 2021 kl: 17.00.
– Övriga tillfällen torsdagar kl: 17.00, 25/2, 4/3, 11/3, 18/3, 25/3, 1/4, 8/4, 15/4, 22/4.

Pris

2490 kr inklusive moms. Kursavgiften delas upp i en anmälningsavgift 500 kr som faktureras vid anmälan, denna avgift säkrar din plats på kursen. Resterande belopp faktureras och ska vara betald senast 31/12 2020. Vid förhinder pga sjukdom betalas belopp tillbaka mot uppvisande av läkarintyg. Kursen kräver minst 8 deltagare och har plats till max 15 st.

Du kan med fördel använda ditt friskvårdsbidrag via Actiway eller Benify. Har du friskvårdspengar för året kvar? Använd då dessa till att investera i din egna rörlighet!

Anmälan

Har du frågor om kursen eller vill anmäla dig? Kontakta Lina Nilsson på epost: Lina.nilsson@teamed.se eller ring 060-7440005.

Sök teamed.se