Fysioterapeut

På Teamed vill vi utvecklas, och vi motiveras av att ständigt förbättra hälsan för våra kunder. Vi strävar efter långsiktiga hälsolösningar.

Som en del i vår tillväxt och utveckling kommer du bidra med din kompetens till vårt befintliga team. Vi hoppas att du vill vara med på vår resa!

Att jobba på Teamed

På Teamed kommer du möta både privatpersoner, företag, idrottare och kanäven arbeta utanför kliniken på olika företagsuppdrag. I rollen som medarbetare på Teamed är du en god förebild och representant för god hälsa och ett aktivt liv. Du kommer självklart delta i att utveckla verksamheten framåt efter våra värdegrunder och verksamhetsmål.

Vi söker dig som är Fysioterapeut med förmåga att se helheten och samverkar gärna med andra yrkesgrupper, hos oss på Teamed finns naprapater, massageterapeuter och hälsoutvecklare.

Du är driven och målmedveten i ditt arbetssätt och ansvarar för att själv fylla dina dagar. Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet och vidareutbildning i någon form, akupunktur eller idrottsmedicin är meriterande. Personliga egenskaper såsom flexibilitet, samarbetsförmåga och ansvarskänsla värderas högt.

Krav
• B-körkort
• Leg. Fystioterapeut

Vad vi kan erbjuda dig

Som medarbetare på Teamed erbjuds du ett varierat arbete i en härlig arbetsmiljö. Förutom att ingå i ett team får du även arbeta självständigt och ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Genom regelbunden internutbildningar och individuell utbildning kan vi tillsammans höja kvaliteten inom verksamheten.

Utöver detta ingår också

• Kollektivavtal med Vårdföretagarna/Kommunal/Vision/Akademikerförbundet
• Individuell lönesättning, månadslön
• Friskvårdstimme
• Gymmedlemskap på RND gym som ligger i samma trappuppgång.
• Möjlighet till vidare utbildning

Omfattning & Lön

Heltidsanställning med månadslön.
Provanställning om 6 månader. Tillsättning sker löpande.

Kontaktperson

Kontaktperson

Sök tjänsten

Genom att acceptera ovan ger du samtycke till Teamed för att spara och använda dina personuppgifter för att kunna bistå med information. Du har rätt att få veta hur dina personuppgifter behandlas av oss. För mer information, läs vår integritetspolicy